10.8.2012

Anaalibileet jatkuu

No sitten mieheni pikkuhiljaa yritti työntyä sisään. Minä stoppailin ja muistutin, että etenee hitaasti ja varovasti. Sisään meno sattui, joten pidimme taukoja ja aloitimme alusta monta kertaa. Aina vaan se sattui ja sattui, yritin vain olla rentona. Ajattelin, että tämä ei sovikaan minulle, hetken voimme vielä yrittää. Mieheni otti lisää liukkaria helpottaakseen minun oloani. Oh ja tuosta! Hän pääsi kivuttomasti perille asti. Hitaasti mieheni työnteli ja kyseli miltä tuntuu, minä pystyin rentouttamaan paikat, ja hän uskaltautui nopeentamaan tahtia.
Olimme edelleen lusikka asennossa. Rajumman tahdin saamiseksi mieheni käänsi minut vatsalleni, meni päälleni ja jatkoi, mutta tämä asento jälleen sattui, ja sanoin saman tien stop. Käännyimme takaisin lusikkaan ja pano jatkui. Tällainen asento ei siis toiminut: 

Mieheni oli tosissaan vauhti päällä. Hän pani rajusti ja kädet tarrautuivat voimakkaasti kaarella olevaan kroppaani (vaihdellen vatsaan, lantioon, reiteen, kylkiin, rintoihin, olkapäihin..), joten hän sai paljon voimaa mukaan tahtiinsa. Mieheni käsien puristus kropallani lujeni ja ennestään nopea tahti koveni. Nyt oli kyllä tosissaan rajua. Tunnistin loppukirin, joten kiihottaakseni lisää miestäni ääntelin seksikkäästi ja antaumuksella. Tunsin laukeamisen. PEPUSSANI?! Kultani oikein rojahti pää tyynylle halaten minua. Molemmat olimme hengästyneitä ja yhteisestä hiestä märkiä. Makoilimme pitkään ja pohdimme uutta kokemusta. Se oli hyvä, vaikka en kummemmin seksistä nauttinut, mutta hauskaa se oli. Ja mikä tärkeintä: mieheni nautti.
Asento oli aikalailla tismalleen tätä: 

Yllättäen mieleeni tuli ajatus. Mitä jos sängyllä onkin sotkua?! Vaikka suhteemme on avoin ja melko häpeämätön niin tässä oli aihe, jota en sulattaisi. Sanoin kullalle, että laittaa silmät kiinni, laitoin vierestäni valon päälle ja tarkistin lakanat ja vilkasin kullan kullia. Huh, ei mitään! Mieheni nauroi kovaan ääneen noloilulleni ja sanoi, että kyllä hän riskit tiedosti, eikä minun tarvitse ressata. Päätin kyllä, että mahdollisella ensi kerralla se huuhtelu kyllä suoritetaan.. Menimme uudelleen suihkuun, jonka jälkeen käperryimme jälleen lusikkaan sikeesti nukkumaan. Aamulla oli hassua, kun ''huomenta'' sijaan, mies totesikin ''me harrastettiin viime yönä anaaliseksiä!''

Peppuseksi tuntui vähän oudolta, ei sattunut, ei ollut epämiellyttävää, se oli outoa.. En osannut tästä ekasta kerrasta nauttia. Uskon kyllä, että pienen totuttelun jälkeen minäkin nauttisin.

5 kommenttia:

  1. Siitä se lähtee...! ;)

    Hyvinhän tuo meni, eli aina pitää sanoa tarvittaessa "stop" ja ei liian rajuja otteita heti ekalla kerralla. Ekalla kerralla onnistuminen on aina tosi tärkeää, ja ehkä seuraavalla peppuseksikerralla kannattaisi kokeilla sitä, että sä itse tai sun mies hyväilee samalla sormillaan sun klittaa, kun työntyy sun peppuun. Siis varsinkin leikin loppuvaiheissa. Siinä voi tulla naiselle aika kiva sellainen "yhdistelmäorgasmi", joka saa voimaa sekä klitan kiihotuksesta, että myös pepun puolelta.

    Mutta edetkää vaan ihan rauhallisesti ja pikkuhiljaa...

    VastaaPoista
  2. joo ei hassumpi eka kerta

    VastaaPoista
  3. Minäkin suosittelisin sitä, että klitorista samalla hieroo. Itse en nauti ollenkaan, jos en saa klitorikselle jotain. Vibra on paras;)

    VastaaPoista
  4. Anaalitappi on myös aivan mahtava kokemus ;) Me kokeiltiin viime vkl.. Tappi oli pepussani niin tuntui mirrissä ettei miehen kyrpä sinne enää mahdu, vaan niin meni ja tuntui todella todella täydeltä ja mahtavalta!!! Tuli kyllä niin uskomaton orgasmi että huhhuh!!! :P

    VastaaPoista